PUSAT JUALAN PROMOSI kami yang terletak di Pasaraya Econsave Balakong di buka 7 hari seminggu dari pukul 10.00 pagi hingga 10-00 malam.Di sini kami menjual pelbagai jenis pakaian fesyen wanita dan pelbagai jenis tudung dengan harga yang amat berpatutan.

Harga baju kurung pesak gantung yang kami jual disini bermula dari RM39-00 sepasang,yang di perbuat dari kain wall peach dan kain cotton.

Selain dari baju pesak gantung kami juga menjual baju kurung pahang yang di perbuat dari fabric jenis “thai silk”dengan harga dari RM97-00 sepasang.

Baju kurung pesak gantung dari fabric jenis chiffon mutiara dengan harga serendah RM79-00 sahaja.


Selain pakaian,PUSAT JUALAN PROMOSI kami juga menjual pelbagai jenis tudung yang di perbuat dari pelbagai jenis fabric seperti bawal,chiffon,spendex,lycra dan lain-lain. Harga tudung di Pusat Jualan Promosi ini di tawarkan pada harga bermula dari RM5-00 sahaja.

Selain menjual secara runcit,pihak UMMI DESIGN COLLECTION juga menawarkan barangan dengan harga borong kepada para bumiputra yang berminat menceburi bidang perniagaan,dengan menjual produk kami secara kecil-kecilan.Dengan modal minima dan syarat-syarat tertentu anda sudah boleh menjalankan perniagaan sendiri,tanpa terikat dengan mana-mana pihak.

Sila datang sendiri untuk membuat perbincangan                        perniagaan  dengan kami.

Kami juga ada menjual pelbagai jenis selendang dengan harga bermula dari RM 5-00 sahaja sehelai.Terdapat beberapa jenis selendang di jual di sini seperti selendang dari kain fabric sutera,selendang pashmina,dan selendang chiffon netting yang berlabucci; kesemuanya di jual dengan harga yang amat berpatutan.


Advertisements